JP Galeria - шаблон joomla Форекс

slika-misija-vizija1

Вредности
Професионалност-почитување на професионалните граници во психотерапијата, одредени според Етичкиот кодекс на психолози на Република Северна Македонија
Асертивност-директен пристап кон соочувањето со проблемите
Доверба-увереност во искреноста, чесноста, способностите и стручноста
Почит на различности-отвореност и прифаќање на меѓучовечките разлики без оглед на социјалниот статус, религиската припадност, националноста, полот и  сексуалната определеност.
Иницијатива и одговорност-проактивно однесување и застанување зад постигнатите резултати
Заеднички резултат-преземање соодветни чекори кон остварувањето на поставената цел преку заедничка соработка