JP Galeria - шаблон joomla Форекс

Што е психотерапија?

Психотерапија

Психотерапијата е посебна метода која користи различни пристапи за повторно воспоставување на некои претходно постоечки (а сега нарушени) нивоа на функционирање кај една особа. Со психотерапијата се овозможува и персонален раст на индивидуата во смисла на учење на нови форми на однесување со кои ќе се подобри нејзиниот квалитет на живеење.

Повеќе