JP Galeria - шаблон joomla Форекс

Кратка биографија

Дора Попова Узуновски е дипломиран психолог на Филозофскиот факултет при институтот за психологија и магистер на психолошки науки во областа на клиничката и советодавната психологија. Основач е на Центарот за применета психологија “Дора“ во Скопје од 2015-та година каде се уште активно работи.

Повеќе