JP Galeria - шаблон joomla Форекс

Мисија, визија, вредности

slika-misija-vizija2

 

               
        Вредности       
               

 

       

 

• Професионалност-почитување на професионалните граници во психотерапијата, одредени според Етичкиот кодекс на психолози на Република Северна Македонија

Асертивност-директен пристап кон соочувањето со проблемите

Доверба-увереност во искреноста, чесноста, способностите и стручноста

Почит на различности-отвореност и прифаќање на меѓучовечките разлики без оглед на социјалниот статус, религиската припадност, националноста, полот и  сексуалната определеност.

Иницијатива и одговорност-проактивно однесување и застанување зад постигнатите резултати

Заеднички резултат-преземање соодветни чекори кон остварувањето на поставената цел преку заедничка соработка